Massages en Shiatsu bij TOMBO Harderwijk

Massages en Shiatsu bij TOMBO Harderwijk

massagetherapie

Massages

Bij TOMBO hebben we voor ieder wat wils. Van Medische Shiatsu Therapie tot voetmassages. 

voetmassage

Arrangementen

Verras iemand met een verwenarrangement bij TOMBO Harderwijk.

Specialistische massages

Onze deskundige therapeuten en masseurs bieden verschillende specialistische massages aan, waaronder:

Medische Shiatsu Therapie • Thaise Yoga Massage • Ontspannings- en Sportmassage • HotStone massage en nog veel meer.

Ook voor fysieke klachten bieden wij effectieve Oosterse therapieën aan. Sommige behandelingen worden door de zorgverzekeraar vergoed. Loop gerust bij ons binnen en maak kennis met ons team en onze Oosterse werkwijze; er is voor iedereen een passende behandeling beschikbaar.

TOMBO Harderwijk

Onze massagetherapieën

Onze massage-therapieën

Wij nodigen je uit om de behandelingen die wij aanbieden te ontdekken. Kom erachter welke massage bij jou past, plan eenvoudig een afspraak via WhatsApp en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

saskiabeek.nl_Dana Wildeman LR-2840

Ademwerk

Ademwerk is een prachtige methode als je de behoefte hebt om innerlijk werk te doen, te groeien in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spirituele groei. Dana Wildeman zal je hierin begeleiden.

cupping therapy

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Ontmoet het team van TOMBO

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Diana van Heugten

Diana van Heugten

Met meer dan 20 jaar ervaring heeft Diana zich gespecialiseerd in Intuïtieve massages, waarbij ze haar kennis en intuïtie gebruikt om jouw welzijn te verbeteren. Hiernaast biedt ze ook Cranio-Sacrale therapie behandelingen.