Geniet van een voetmassage

Voetmassage

Volgens de traditionele Chinese geneeskunde vormen je voeten de basis. De zolen van je voeten zijn verbonden met allerlei systeem in jouw lichaam. Door je voeten te ‘stimuleren’, kun je andere organen en systemen in jouw lichaam beïnvloeden.

Met een voetmassage wordt de bloedcirculatie verbetert, krijg je een ontspannen gevoel en wordt je algemene gevoel van welzijn gestimuleerd. Dit geldt overigens niet alleen voor volwassenen, maar ook kinderen kunnen baat hebben bij een voetmassage.

voetmassage

Wanneer kies je voor een voetmassage?

Een voetmassage is gericht op ontspanning. Je kunt heerlijk neerploffen op een zachte bank en je voeten worden gewassen in een warm (kruiden)bad. Hierna worden je voeten afgedroogd en worden ze ingesmeerd met een natuurlijke olie. Vervolgens worden je voeten gemasseerd met behulp van verschillende massagetechnieken, zoals kneden en roteren. De voetmassage bij TOMBO duurt 30 minuten.

Een voetmassage heeft verschillende voordelige effecten. De meest voorkomende zijn:

Heb je nog niet eerder een massage gehad? Dan is de voetmassage een goede manier om kennis te maken met massages. En wees niet bang: als jij je nagels bent vergeten te lakken of te knippen, dan hoef je je daar echt geen zorgen over te maken. Het gaat bij deze massage om ontspanning en niet om hoe je voeten eruit zien.

Voor de liefhebbers van een voetmassage én van thee hebben we een verwenarrangement samengesteld. Leuk als cadeau voor een geliefde of om samen te doen.

Onze tips voor een voetmassage

Wanneer je een vuur cupping behandeling wil nemen is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen zodat we je advies kunnen geven.

Wat kun je verwachten bij een vuur cupping behandeling?

Het is niet altijd mogelijk om gebruik te maken van een vuur cupping behandeling, omdat de cupping vrij diep op het lichaam werkt. Het gaat hierbij om jouw gezondheid en het welzijn van jouw lichaam en daarom zullen we altijd eerst bespreken of vuur cupping mogelijk is bij jou.

Na de behandeling met vuur cupping ontstaan er ronde vlekken op jouw huid. Dit komt doordat de doorbloeding op die plek sterk is bevordert door het vacuüm in de cups. De vlekken kunnen variëren van rood tot donkerpaars. Deze zullen binnen ongeveer een week vanzelf verdwijnen. De gecupte plekken kunnen beurs aanvoelen, net zoals een blauwe plek.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze massagetherapeut
voor voetmassages

Onze massage-therapeuten voor voetmassages

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

cupping therapy

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!

Voetmassage inclusief kruidenbad

Neem vrijblijvend contact op voor het verwenarrangement

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!