Deep tissue massage

Deep tissue massage

Bij een deep tissue massage worden diepe, langzame massagetechnieken gebruikt voor een verbetering van je ‘energiestroom’. Met deze massage wordt het bindweefsel om de spieren los gemasseerd waardoor je lichaam weer soepel aanvoelt. Naast een soepel lichaam is een deep tissue massage ook goed voor de huid. De doorbloeding wordt verbeterd en je huid wordt sterker. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

deep tissue massage

Wanneer kies je voor deep tissue?

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kun je veel baat hebben bij een deep tissue massage. Met deze massage wordt het bindweefsel om de spieren los gemasseerd. Bindweefsel vormt zich continu en wanneer je bijvoorbeeld voor een langere periode een verkeerde houding aanneemt, dan kan het bindweefsel ervoor zorgen dat je nog ‘vaster’ in die houding blijft. De massage zorgt voor een soepel lichaam en daarnaast is deep tissue ook goed voor de huid. De doorbloeding wordt verbeterd en je huid wordt sterker.

Bij een deep tissue massage wordt er druk uitgeoefend op de plekken die pijnlijk zijn om knopen en blokkades te verminderen. Hierdoor kan de massage gevoelig zijn. Ondanks dat het tijdens de massage even gevoelig kan worden, zal dit na de massage een stuk minder zijn of zelfs helemaal verdwijnen.

Je kunt kiezen uit een deep tissue massage van 30 en 60 minuten.

Wat zijn de effecten van deep tissue?

Een deep tissue massage heeft verschillende voordelige effecten. De meest voorkomende zijn:

Onze tips voor voor een deep tissue behandeling

Wanneer je een deep tissue massage wil nemen is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen zodat we je advies kunnen geven.

Wat kun je verwachten bij een deep tissue massage?

Tijdens een deep tissue massage is de aandacht gericht op het losmaken van het bindweefsel rondom de spieren. Door de langzame en diepe massagetechnieken kan de massage gevoelig zijn. Bij gevoeligheid of pijn betekent het dat er knopen zijn en na de behandeling zal die pijn verminderen. Na de massage kun je direct meer ruimte voelen en ervaar je een diepe ontspanning!

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze massagetherapeut
voor deep tissue

Onze massage-therapeut voor deep tissue

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

close-up-suction-cup-process-min

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!