Geniet van een hotstone massage

Hotstone massage

Voor een ontstressende en ontspannende massage is een hotstone massage een goed idee! Een hotstone massage wordt al duizenden jaren toegepast in Azië voor zowel een verbetering van de spijsvertering als het functioneren van inwendige organen. Bij deze massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

hotstone massage

Wat is een hotstone massage?

Voor een balans tussen lichaam en geest wordt een hotstone massage al duizenden jaren gebruikt. Tijdens de massage worden er warme basaltstenen gebruikt. Basalt houdt de warmte namelijk langer vast en geeft deze warmte op een natuurlijke manier door aan jouw lichaam. De stenen worden op specifieke punten van je lichaam geplaatst. Deze punten reguleren de energiestromen en door gebruik te maken van de warme stenen wordt de balans tussen jouw lichaam en geest hersteld.

Een hotstone massage zorgt niet alleen voor ontspanning, maar ook voor afvoer van afval- en gifstoffen en voor verlichting van lichamelijke klachten. Bij TOMBO kun je terecht voor een hotstone massage van 30 en 60 minuten.

Wat zijn de effecten van een hotstone massage?

Onze tips voor hotstone massages

Wanneer je een hotstone massage wil nemen is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen zodat we je advies kunnen geven.

Wat kun je verwachten bij een hotstone massage?

De hotstone massage vindt net als al onze andere massages plaats in een privékamer. We zorgen ervoor dat de warme stenen al voor je klaarliggen. Sommige mensen vragen zich af of de stenen niet veel te heet zijn. Daar hoef je niet bang voor te zijn, want onze masseurs zorgen voor een aangename en draaglijke temperatuur.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze hotstone masseurs

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

cupping massage

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!