Intens genieten met een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam. En, zo zijn er nog veel meer voordelen van een ontspanningsmassage!

Tijdens de massage gebruiken onze masseurs rustige strijkbewegingen. Bij spanning wordt de massagetechniek aangepast en zorgen onze masseurs ervoor dat de spieren los worden gemaakt.

Ben jij wel toe aan een momentje voor jezelf? Gun jezelf dit dan ook!

ontspanningsmassage

Voor wie is een ontspanningsmassage geschikt?

Je kunt een ontspanningsmassage voor verschillende redenen kiezen. Het voornaamste doel is een ontspannen lichaam en geest, en vermindering van stress. Stress kan voor verschillende klachten zorgen, waaronder: (chronische) pijn, stijve spieren, rug-, nek en schouderklachten, hoofdpijn en meer. Met een ontspanningsmassage kun je de pijn verzachten en een fijn gevoel krijgen.

TOMBO geeft ontspanningsmassages van 30 minuten en 60 minuten. Wees extra lief voor je eigen lichaam en kom volledig tot rust!

Wat zijn de effecten van een ontspanningsmassage?

Onze tips voor ontspanningsmassages

Wanneer je een ontspanningsmassage neemt is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen zodat we je advies kunnen geven.

Wat kun je verwachten?

Bij een ontspanningsmassage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om jou een ontspannen gevoel te geven. Vrijwel alle lichaamsdelen kunnen behandeld worden. Het hangt af van de duur en of je hebt aangegeven of je bepaalde plekken liever niet behandeld wil hebben. Alles is mogelijk in overleg!

Tijdens de massages worden warme en natuurlijke oliën gebruikt ten behoeve van de totale ontspanning van lichaam en geest.

Een ontspanningsmassage is echt een rustmomentje voor jezelf. Geef daarom vooral aan wat jouw doel met de massage is en dan leggen we hier de focus op.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze masseurs voor ontspanningsmassages

Onze masseurs voor ontspannings-massages

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Diana van Heugten

Diana van Heugten

Diana heeft zich met ruim 20 jaar ervaring als masseuse gespecialiseerd in Intuïtieve massages. Daarnaast biedt ze Cranio-Sacrale relaxatie behandelingen en hotstone massages. Binnenkort rond ze haar opleiding tot Cranio-Sacraal therapeute af.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

cupping therapy

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!