Zwangerschaps-
massage

Zwangerschaps-massage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Hierdoor kun je last krijgen van verschillende ongemakken. Daarnaast zijn deze veranderingen niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest.

Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust. Gun jezelf dan ook een heerlijke massage!

zwangerschapsmassage

Wat is een zwangerschapsmassage?

Bij een zwangerschapsmassage worden zachte massagetechnieken gebruikt die gericht zijn op je zwangere lichaam. De drukpunten die in verbinding staan met jouw baarmoeder worden daarbij vermeden. Mede doordat dit gevoelig kan zijn en doordat jouw baarmoeder kan samentrekken, wat niet de bedoeling is.

Tijdens de massage wordt er extra aandacht besteed aan jouw benen, omdat deze tijdens de zwangerschap vocht kunnen vasthouden en sneller vermoeid kunnen raken. Door de massagetechnieken die we gebruiken, kunnen we deze klachten verminderen.

Bij TOMBO kun je terecht voor een zwangerschapsmassage van 30 en 60 minuten.

Wat zijn de effecten van zwangerschapmassage?

Een zwangerschapsmassage heeft verschillende effecten voor jouw zwangere lichaam. Hieronder staan de meest voorkomende effecten voor je opgesomd.

Onze tips voor een zwangerschapsmassage

Wanneer je een zwangerschapsmassage wil nemen, is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met je verloskundige of gynaecoloog voordat je je laat masseren.

Wat kun je verwachten bij een zwangerschapsmassage?

Onze zwangerschapsmassage wordt gegeven door Shiraz. Tijdens de massage lig je op je zij waarbij je wordt ondersteund met zachte kussens.

Tijdens een zwangerschapsmassage houden we rekening met wat voor jou het beste aanvoelt. Je lichaam kan tijdens je zwangerschap namelijk anders reageren op aanrakingen dan voor je zwangerschap.

Merk je bijvoorbeeld dat je misselijk wordt, dat je het te warm of te koud krijgt of wordt de massage te intens? Geef dit aan! Zo kunnen we de massage aanpassen zodat jij je lekker kunt blijven ontspannen.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze massagetherapeut voor een zwangerschapsmassage

Onze massage-therapeut voor een zwangerschapsmassage

Shiraz

Shiraz

Shiraz is gespecialiseerd in zwangerschapsmassages. Ze combineert Medical Massage & Deep Tissue met haar zwangerschapsmassage. Ze komt hiermee tot prachtige resultaten bij zwangere dames.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

cupping massage

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!