Sportmassage bij tombo harderwijk

Sportmassage

Een sportmassage is anders dan een ontspanningsmassage. Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Mensen die vaak sporten hebben baat bij een sportmassage vanwege het versnelde spierherstel. Bij een sportmassage worden diepe en langzame massagetechnieken gebruikt voor reacties in het lichaam die ervoor zorgen dat het spierherstel wordt bevordert.

sportmassage

Voor wie is een sportmassage geschikt?

Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn. Heb je bijvoorbeeld last van stress, een verkeerde houding of overbelasting van je spieren door het werk dat je doet? Dan is een sportmassage een goede behandeling.

TOMBO geeft sportmassages van 30 minuten en 60 minuten. Gun jezelf een massage en ervaar de positieve effecten die een sportmassage jou kunnen opleveren.

Wat zijn de effecten van een sportmassage?

Onze tips voor sportmassages

Wanneer je een sportmassage neemt is het handig om een aantal dingen te weten:

Bij twijfel kun je altijd contact opnemen zodat we je advies kunnen geven.

Afspraken met jouw sportmasseur

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, zodat er bijvoorbeeld knopen uit de spieren kunnen worden gemasseerd. Dit kan soms iets minder prettig aanvoelen, maar dat betekent juist dat er iets in jouw lichaam niet helemaal goed zit. Dat kan met verschillende massagetechnieken verholpen worden.

Voordat de sportmassage begint, kun je met onze masseur bespreken waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je aangeven waar je bijvoorbeeld pijn ervaart. Veelvoorkomende plekken zijn de rug, schouder of nek. Maar andere plekken, zoals de benen, kunnen ook behandeld worden. Geef vooral aan wat je met de massage wilt bereiken en dan leggen we hier de focus op.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Onze massagetherapeut voor sportmassages

Onze massage-therapeut voor sportmassages

Rob Kleinenberg

Rob Kleinenberg

Rob is eigenaar van TOMBO en Tamashii-Do Shiatsu. Al meer dan 20 jaar behandeld Rob cliënten met traditionele Japanse Namikoshi Shiatsu. De behandelmethode is gebaseerd op accupressuur met de duimen en handen.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Toch op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze. Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

cupping massage

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!