Ademwerk: je adem als medicijn

Ademwerk

Ademwerk

Jouw adem is je belangrijkste energiebron en één van de meest effectieve manieren om in contact te komen met jouw lijf, gevoel, opgeslagen emoties en blokkades. Ik werk met de 'verbonden ademhaling’, waardoor je extra zuurstof en energie in je lichaam brengt en je zelfhelend vermogen activeert.

Het mooie aan ademwerk is dat het je precies geeft wat je nodig hebt. Los van wat je hoofd allemaal had bedacht, want je mind doet even niet mee. Vanuit je mind komen gedachtes over wat je ‘wilt’, maar dat is vaak juist niet wat je nodig hebt. Het effect van ademwerk gaat ver voorbij wat ik als ademcoach kan uitleggen of wat jij van tevoren kunt bedenken. Het is niet altijd wat je verwacht, maar ruimt wel altijd een stuk van jouw rugzak op.

Ademwerk is een prachtige methode als je de behoefte hebt om innerlijk werk te doen, te groeien in persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn en spirituele groei.

Je adem als medicijn

We dragen allemaal een rugzak met bagage. Sommige bagage is van onszelf en hebben we tijdens ons eigen leven verzameld. Sommige bagage hebben we al bij onze geboorte cadeau gekregen. Er zit fijne bagage in en er zit troep in. Één ding is zeker: An empty backpack is impossible. En dat hoeft ook niet. ⁣Wanneer deze rugzak je echter in de weg gaat zitten, heb je werk te doen. Zo simpel is het. Dit is echter niet altijd leuk en het vraagt wat van je. Overgave, inspanning, de draak in de bek kijken. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen stukken. Het resultaat is echter dat je rugzak lichter wordt. Dat je meer vrijheid voelt.

Een ademsessie helpt onder andere bij:

Hoe verloopt een ademsessie?

Tijdens een intakegesprek hebben we het over jouw rugzak en bepalen we jouw intentie, waar wil je aan werken? Vervolgens starten we met de ademsessie. Het eerste half uur is het actieve gedeelte, waarbij geblokkeerde energie, die opgeslagen ligt op celniveau, kan vrijkomen en worden losgelaten. Dit gebeurt op fysiek, mentaal/emotioneel en spiritueel niveau.

Daarna volgt de ontspanning fase, waarin dat wat naar de oppervlakte is gekomen de tijd krijgt om geïntegreerd te worden. In deze fase ervaar je vaak gevoelens van diepe ontspanning, heling en vrijheid.

Na de sessie is er ruimte om te delen wat je hebt ervaren. In totaal duurt een individuele ademsessie één tot anderhalf uur.

Tarieven ademwerk

Tarieven ademwerk

Benieuwd naar alle tarieven? Bekijk onderstaande prijslijst.

  • Intake inclusief behandeling - 165,-

    1,5 uur

  • Behandelingen na intake - 135,

    1,5 uur

Benieuwd naar alle tarieven? Bekijk onderstaande prijslijst.

Onze ademcoach

Dana Wildeman

Mijn ervaring bij de Raad voor de Kinderbescherming, mijn achtergrond in systemisch werken, coaching, ademwerk, mijn werk als partner en coach bij Authentiek Leiderschap, maar zeker ook door het doormaken van het leven zelf, maakt dat ik een veilige en stevige basis bied voor jouw proces.

Prijslijst TOMBO

Voor de verschillende massages hanteren we de prijzen op de prijslijst. Klik op de afbeelding of bekijk de prijslijst via onderstaande button.

Andere massagetherapieën

Andere massage-therapieën

Op zoek naar een andere massage? Bekijk hieronder ons aanbod aan massages. Ontdek welke massage bij jou past en kom volledig tot rust. 

sportmassage

Medische Shiatsu
Therapie

Shiatsu, ook wel drukpuntmassage genoemd, is een natuurgeneeswijze.
Bij Shiatsu worden de natuurlijke herstelvermogens van het lichaam gestimuleerd om een goede algemene gezondheid te bevorderen (ziektes voorkomen en genezen, factoren vermoeidheid elimineren).

massagetherapie

Sportmassage

Een sportmassage is gericht op het in balans krijgen van het lichaam en op de doorbloeding van de spieren. Deze massage is niet alleen geschikt voor sporters, maar ook voor niet-sporters. De sportmassage heeft namelijk een ontspannende werking waardoor het voor iedereen goed kan zijn.

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is intens genieten en het is echt even een momentje voor jezelf. Het zorgt voor een ontspannen gevoel, het verlicht je stress, vermindert je spanning en het zuivert je lichaam.

hotstone massage

Hotstone massage

Bij de hotstone massage worden warme, natuurlijke stenen gebruikt om de spieren te ontspannen. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt zo voor een diepe relaxatie.

zwangerschapsmassage

Zwangerschapsmassage

Tijdens je zwangerschap verandert jouw lichaam continu. Dit is niet alleen belastend voor jouw lichaam, maar ook voor jouw geest. Met een zwangerschapsmassage komen jij en je kindje weer tot rust.

close-up-suction-cup-process-min

Cupping therapy

Last van een frozen shoulder? Of van een golf- of tenniselleboog, rugklachten, pijn aan de benen? Dan kun je veel baat hebben bij cupping therapy. We maken gebruik van vuur, wat een eeuwenoude techniek uit de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) is.

deep tissue massage

Deep Tissue massage

Wanneer je veel stress en spanning ervaart, een slechte houding, reumaklachten of spierspasmes hebt, dan kan een deep tissue massage helpen. De massage zorgt voor lichamelijke en innerlijke rust, en brengt jouw lichaam weer in balans.

voetmassage

Voetmassage

Volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde vormen je voeten de basis. Een voetmassage geeft een ontspannen gevoel, verbetert de bloedcirculatie en stimuleert je algemene gevoel van welzijn. Voor alle leeftijden.

Gun jezelf een massage

Plan een afspraak bij TOMBO Harderwijk

Stuur ons eenvoudig een WhatsAppje en dan plannen we gezamenlijk jouw zen-moment in!